Friday, December 08, 2006

Resposta...necessito una resposta...


Senyoooooors! (i senyoretes)

Per l’amort de Deu! Mireu aquest pobre noi! Aixó és el que jo anomeno una “idea de bombero”.
Com pot ser? Com pot un arribar a aquests extrems? En que set-sous (o setze ous) està pensant per tatuar-se un parell d’ous ferrats amb cansalada al cap? Eng? Hi ha algú que m’ho pugui explicar?

Si teniu una resposta a la meva pregunta, si us plau, feu-me-la saber.

21 comments:

Cesc Fortuny i Fabré said...

Jo li fotria un mos ...

Kamehame said...

si. Jo d'ell em refregaria una mica de cansalada pel cap per que ademes fes oloreta....

PlàB said...

Tindrà a veure amb alló d'alimentar la ment?

PlàB said...

Per cert, ja ha creuat vosté el toll?

Kamehame said...

mmm...pot ser si que te a veure amb lo de alimentar la ment. Sempre que hi hagi certa transmissivitat a la pell del cuero cabelludo i al crani. Si no, res. Per comprovar-ho, basicament se li hauria d'obrir el cap. I analitzar el contingut de tinta. Com si for un calamar.

De quin toll em parla?

PlàB said...

Si dona....aquell toll anomenat oceà atlàntic

Cesc Fortuny i Fabré said...

Si, ja sap, alló de que havia de venir i tal ...

Kamehame said...

Ah! aquest toll. Si, ja tinc els bitllets. Arribo el dia 9 de Gener, i estic fins el 15. Aixi que tingueu el bunker preparat....

Cesc Fortuny i Fabré said...

Caram! haviem equivocat el mes. La situavem aquí un mes abans. Serà la impaciencia?

PlàB said...

Serà, serà....

Kamehame said...

Que us pensaveu que arribava dema? noooo...desafortunadament em d'esperar una miqueta.

Que no veieu que les rebaixes no comencen fins el Gener?

Cesc Fortuny i Fabré said...

De baixa, de baixa, que no hi anem tot l'any?

PlàB said...

Ah! o sigui que baixa vosté en pla martiri d'amor (per tothom es conegut que lo seu amb les rebaixes passa ja del simple festeig)
Lo del bunker: el mestre d'obra es el Sargent Reflex. Segons l'últim informe la cosa gairebé està enllestida, una vegada superats els problemes de fonaments, només cal baixar els punts de llum, 2 o 3 viatges a per mobles i enrajolar el bany. Vol escollir el color de la pintura de les parets? Ara pot.

Cesc Fortuny i Fabré said...

I jo? puc?

Kamehame said...

Be, be...pel que fa a la familia, els amics i las rebaixes, els hi diré que va com alló de "lo cortés no quita lo valiente".

I, de veritat? em deixeu decorar el bunker? ai quina emoció. El bunker-fashion és un dels meus hobbies preferits. Ara estic en una fase cosmopolita-gay-pagés. Es tracta d'un estil molt dinamic, "earthy", i simplista.

Digueu-li al sargentque vull rajoles rodones, fetes de seccions de llengua de vaca plastinada, per aconseguir efectes gore i culinari simultaniament.

PlàB said...

Bé, no sé si en maese Sarge accedirà a les seves interessants propostes, ja se sap, el artistes son molt seus (seus d'ells mateixos, no seus de vosté)

Kamehame said...

Pero el sargent, és artista? és enrajolador? o és sargent? eng? que es aixó d'aclaparar professions com si tal cosa! que es decideixi i deixi pas! homeeee...

PlàB said...

A veure, en Sarge és i no és un artista alhora, miri qualsevol "manual" de física quàntica si no ho enten (Teoría de los mundos mútiples, teoría de las cuerdas,etc...). Una vegada aclarit aixó, entendrà que és (i no és) artista, enrajolador, sargent, home-morsa, laura palmer, etc...De moment és (i parlo d'aquest món) el cap d'obres i creador conceptual d'un bunker que està quedant feten.
Per la seva part (la de vosté) no ha de patir, m'ha comentat en Sarge que ha muntat, en un racó del bunker, un laboratóri on podrà experimentar i on no tindrà temps per l'aburriment.

Kamehame said...

Home! no em faci mirar ara el manual de fisica quantica, que el tinc al cotxe! I quin pal que fa anar-lo a buscar. Pero em conec la string theory al dedillo, i lo dels universos/mebrana que un dia es van xocar donant lloc al arxi-conegut big-bang, tambe. Fins i tot li diria jo que va ser el sargent mateix en persona, qui en espolsar-se les molles de pa (provinents de l'entrepa de xorisso o choripan) de la xaqueta (aka membrana 1) va crear una arruga quatridimensional que en propagar-se-li cap a la samarreta (membrana 2)va ocasionar l'event originador de l'univers tal i com el coneixem avui en dia (es a dir, malament). Ara, un cop acabat l'entrepa, es dedica a fer bunkers de disseny. Doncs em sembla molt be. I li agraeixo lo del laboratory. necessitare, pero, certs ingredients i materials per a la meva experimentacio. Indispensables son:

-un
-dos
-tres

PlàB said...

Dona! no em digui aixó, aparqui més a la vora de casa, si cal aparqui dins de casa però, que és aixó de caminar per anar a buscar el cotxe? I les ratios de contaminació? Si seguim així acabarem respirant aire pur. Quin fàstic.
En referència al Bunker (que ja té nom: Bunkerheim) i més concretament al laboratóri: pel vi, el formatge, els polvorons, l'escudella, les neules, els torrons, el cava i tot alló, no ha de patir. Ara bé, pel jabato de la foto no sabem que dir-li....en Sarge no ho veu clar, jo tampoc, creiem que és l'únic del que no podrà disposar....tret que el porti vostè mateixa en el doble fons de la maleta.

Kamehame said...

Hummmm...no se si sera possible convence'l (ai, aquest catala...convencer-lo-hi?) de ficar-se no tan sols a la maleta, sino al bunker, i "en camisa de once baras"! pot ser entre els tres i un taser podriem. De fet, si esta una mica noquejat millor...